Η Γιατρός

Dr. Γκέλη Δελή

Βιογραφικό:

H ιατρός Δελή Γκέλη (Αγγελική) είναι Χειρουργός Οφθαλμίατρος που εξειδικεύεται στην παιδοφθαλμολογία και στη χειρουργική αντιμετώπιση στραβισμού ενηλίκων και παίδων, όπως και στη νευρο-οφθαλμολογία.

Σπούδασε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών. Ειδικεύθηκε στην Οφθαλμολογία στο νοσοκομείο Hopital Ophtalmique Jules-Gonin, Λωζάνη, Ελβετία, που είναι κέντρο αναφοράς της κεντρικής Ευρώπης και εξειδικευμένο κέντρο ογκολογίας οφθαλμού. Ακολούθως, συνέχισε την ειδίκευσή της στο Sutton Eye Hospital και στο St George’s Hospital, Λονδίνο, Μεγάλη Βρετανία.

Εξειδικεύθηκε επί διετίας στην Παιδοφθαλμολογία, Στραβισμό Παίδων/Ενηλίκων και Νευρο-οφθαλμολογία ως fellow  στο Λονδίνο , στο Great Ormond Street Hospital, κέντρο αναφοράς στη Μεγάλη Βρετανία στην αντιμετώπιση των σπάνιων και σοβαρών παιδιατρικών περιστατικών. Εν συνεχεία προσελήφθη το 2016 ως Διευθύντρια του Τμήματος Παιδοφθαλμολογίας (Consultant Paediatric Ophthalmologist) στα Νοσοκομεία Hillingdon Hospital και Central Middlesex Hospital στο Λονδίνο. Είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση ειδικευόμενων ιατρών στη χειρουργική του στραβισμού καθώς και σε όλο το φάσμα της παιδοφθαλμολογίας.

Έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες επεμβάσεις μέχρι τώρα κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής και επαγγελματικής της πορείας.

Είναι μέλος του Βασιλικού Κολλεγίου Οφθαλμιάτρων του Ην.Βασιλείου (Fellow of the Royal College of Ophthalmologists/FRCOph), της Βρετανικής Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας και Στραβισμού (British and Irish Paediatric Ophthalmology and Strabismus Association/BIPOSA) και της Αμερικανικής Εταιρείας Παιδοφθαλμολογίας και Στραβισμού (American Academy of paediatric ophthalmology and strabismus/ AAPOS) συμμετέχοντας με πλήθος ανακοινώσεων στα συνέδριά τους.

(136 Votes)